Selecteer een pagina

Grønn

Bent u een klant of interieurbeplanter? Wilt u een bestelling plaatsen of prijsinformatie opvragen, dan kunt u contact opnemen met producent ‘Grønn’.

Zadelmakerstraat 9
5405 BR Uden

T +31613605734
E info@gronn.eu

groen geluk plantzaam

het groene geluk

Plantzaam heeft als doel om voor meer welzijn en werkgeluk te zorgen. Dit doen we door Biophilic Design toe te passen in de inrichting. Hiermee haal je de natuur naar binnen en voelen mensen zich fijner, gezonder en gelukkiger.

GREEN DESIGN TEAM

Ontwerpstudio ‘INinterieurs’ is in te schakelen om een compleet groen interieurplan voor jullie te ontwerpen. Dus tover jullie saaie kantoor om tot een groene werkoase!

INinterieurs

Klokgebouw 154
5617 AB Eindhoven

T.  +31 6 44137781
E.  info@ininterieurs.nl

BEPLANTING

De producten van Plantzaam komen pas echt tot hun recht als ze gevuld zijn met een mooie plantenmix.  Wij raden een samenwerking met Interieurbeplanting De Klerk aan. Zij hebben goede kennis van de producten van Plantzaam en weten voor elke locatie de beste selectie aan planten te adviseren. Zij leveren in de Benelux en je kunt er ook voor kiezen om de producten incl. planten te leasen, inclusief groenonderhoud! Voor een prachtig mooi en groenblijvend eindresultaat! 

 

bladnerf

Heb je interesse in onze groenoplossingen? Neem dan contact met ons op. 

CONTACTFORMULIER

15 + 1 =

plantzaam logo

GROEI MEE!

Tover jullie werkplek om tot een oase. Ontvang tips, nieuws en aanbiedingen van Plantzaam.

Je hebt je succesvol ingeschreven!