Selecteer een pagina

DISCLAIMER

De website die je nu bezoekt is gemaakt om je een idee te geven van de werkzaamheden die Plantzaam partijen zoals ‘Gronn’ en/of INinterieurs voor je kan uitvoeren.

Deze informatie is met de grootste zorg en zorgvuldigheid samengesteld.  Plantzaam is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel te houden en van de juiste informatie te voorzien. Toch kunnen er onverhoopt fouten voorkomen. Kom je iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs. Je kunt hiervoor een bericht sturen via ons contactformulier. Je melding wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Ook suggesties voor verbetering van de website zijn welkom.

Wij zijn verantwoordelijk voor de inhoud van onze eigen website en hopen dat dit ook het geval zal zijn bij websites waarvan zich op deze site een link bevindt. De verantwoordelijkheid daarvan ligt vanzelfsprekend bij de websitehouders.

Alle informatie die je ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor je ze hebt verstrekt.

Versie juni 2023

 

 

 

plantzaam logo

GROEI MEE!

Tover jullie werkplek om tot een oase. Ontvang tips, nieuws en aanbiedingen van Plantzaam.

Je hebt je succesvol ingeschreven!